Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник
Здравейте на всички
Книга за гости в Сватбената страница

Име: Селвет и Рейхан Ниязиеви

Дата: 10:39:34 20.09.2007

Мило семейство Елеви - Гери и Емо , Пожелавам Ви любовта Ви никога да не угасва... всяка една трудност да бъде огън за вашата любов и да я разпалва все по-силно и по- силно... Обичайте се и се бореде с препясатвията на живота рамо до рамо. Нека в най- скоро време сесдобиете с наследник , който да ви радва и да да го отгледате и възпитате като Вас. Вие сте страхотни приятели и ние сме щастливи , че можем да кажем за Вас "Те са наши приятели "

Име: Албена

Дата: 16:38:55 04.10.2007

Мила Гери, искам да ти пожелая, да бъдеш винаги такава каквато си - истинска, искрена и раздаваща се, защото заради тези и най-малко още безброй други твои хубави каества, твоя съпруг се е влюбил в теб и сигурно продължава да се влюбва все повече с всеки изминал ден! Много, ама много се обичайте и нека по съвместния си път срещнете много радости и незабравими мигове!

Име: Наталия

Дата: 15:40:43 10.10.2007

Миличка Гери, пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот, да се обичате много и скоро да си имате дечица! Една роза за теб Бъдете много щастливи! :)

Име: Иглика от Плевен

Дата: 15:27:58 24.11.2007

Много сте хубави и сватбата ви е била чудесна! Бъдете много щастливи! Искрено се радвам за вас!

Име: Анелия

Дата: 14:01:41 03.08.2011

сем. Елеви-страхотни сте! Гери е най-лъчезарната булка,а Емо най- елегантния младоженец! Щастлива съм, че се запознах с Вас и смело мога да кажа,че сте все така влюбени както в този прекрасен ден!!! Обичайте се все така и скоро сем. Елеви да се удвои и утрои, от сърце Ви го пожелавам!

Временно добавявено на коментари е изключено :)